DUO & 1 OP 1 TRAINING

ZO KOM JE LEKKER VAN DE CORONA KILO'S AF!

Naast Yoga, Pilates en Zumba geef ik ook duo trainingen en 1 op 1 training ( personal training )
In 2006 heb ik mijn personaltrainer en lifestylecoach diploma behaald en met veel plezier gewerkt als personal trainer bij Fitness First en Body Action te Alkmaar.

Ik heb een grote buitenruimte tot mijn beschikking met een afdakje voor als het regent. Wil je weer lekker sporten en van je corona kilo's af of je wilt je gewoon weer lekkerder en fit voelen zowel in je hoofd als in je lichaam. Meld je dan nu aan, ik geef zowel Poweryoga en Pump tot HIIT en Bootcamp.

Duo of 1 op 1 trainingen (personal)
Duo training: Samen met je partner, vriend, vriendin of familielid dit is niet alleen veel gezelliger maar werkt ook motiverend om te gaan sporten. Mocht je niemand hebben maar je wilt graag de kosten drukken of vindt het prettiger om samen te trainen dan kan ik je in contact brengen met een trainingsmaatje.
Personal of te wel 1 op 1 trainingen kan gecombineerd worden met voeding & lifestyle graag eerst een intake gesprek ( persoonlijk gesprek of via zoom )

Mijn doel is dat je of jullie verantwoord en gemotiveerd blijven sporten.

Stuur mij een app 06 51597403