CIRCUIT TRAINING

FIT & AFVALLEN

CIRCUITTRAINING IN KLEIN GROEPSVERBAND
Duo training of met 4 of 6: Samen met je partner, vriend, vriendin of familielid, dit is niet alleen veel gezelliger maar werkt ook motiverend om te gaan sporten. Kan je op onderstaande tijden niet en je bent met 2 of 4 personen dan kunnen we altijd een uurtje inplannen.
Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en kun je rusten. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald. Je kunt een bepaald aantal herhalingen uitvoeren, of voor een bepaalde tijd een oefening uitvoeren.

Fit buiten

Deze les is juist bedoeld voor mensen die niet te zwaar willen trainen bv. door blessures of omdat ze beginner zijn. We gebruiken eigen lichaamsgewicht / elastieken en dumbells. Locatie Sportveld Tochtwaard ( huiswaard 1 )

 

Circuittraining iop het sportveld van de Tochtwaard (Huiswaard 1). Mijn doel is dat je of jullie verantwoord en gemotiveerd blijven sporten. Deze les kun je persoonlijk bij mij inplannen of via het lesrooster online inbeken. Zie hier een overzicht van het lesrooster>>