HET YOGA TEAM

SIFRA BAKKER

Studio 8 Alkmaar | Docent Beginners Yoga
Mijn naam is Sifra Bakker, ik ben 42 jaar en ik kom uit Alkmaar. Ik heb gedanst bij Grapelli en ongeveer 20 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Yoga, dit op advies van de huisarts. Ik had destijds slaapproblemen en zo kwam in contact met een Yogadocent. Sindsdien doe ik aan Yoga en heb ik diverse opleidingen gevolgd oa. Holistische Kinderyoga bij Arterre, Yoga voor Peuters en Kleuters bij Eigenwijze en in 2017 de teacher Flow Yoga bij de Blauwe Vlinder. En last but not least de Stoel Yoga in Hoofddorp. Op het lesrooster sta ik ingedeeld op maandag ochtend van 10:30 - 11:30 uur voor Beginners Yoga.


 

HOOR JIJ BIJ ONS YOGA TEAM?

Yogadocenten gezocht!
Studio 8 Alkmaar is op zoek naar Yoga- en/of Kundalinidocenten. Wij groeien snel, sinds kort hebben wij er een studio bij. Daarom zoeken wij naar yogadocenten die goed in ons team passen. Heb je interesse en voldoet jouw ervaring, opleiding(en) en CV aan onze eisen? Mail je CV met een beknopte toelichting naar info@studio8alkmaar.nl>> tav Wendy Slof.