LESROOSTER ZUMBA

 

vanaf 31 -8 weer in de Rekere Drechterwaard 16 

wil je hieraan meedoen app mij dan 0651597403 vooraf aanmelden verplicht 

maandag 19.15 -20-15 ( vanaf okt )   +   20-15 –  21-15 ZUMBA 

woensdag 9.15 – 10.15 + 19.15 – 2015  ZUMBA 

vrijdag 9.15 – 10.15 ZUMBA

woensdag 18.15 -19.00 + 9.00 – 10.00 KETTLEBELL BOOTCAMP BUITEN  

 

 

 

  

 

SAVE THE DATE !!! ALLE EVENEMENTEN ZIJN UITGESTELD !!

Zumbaparty met 24 fit is uitgesteld 

Zumbaparty buiten met Koninginnedag is uitgesteld 

Zumba masterclass met Jowen Mastertrainer van Zumba strong Nederland is uitgesteld 

Zumba masterclass 20 juni Pedro Camacho is uitgesteld !!!

Locatie Hoornsevaart Spiegelzaal te Alkmaar

Voor meer info of inschrijven info@zumbaalkmaar.nl
DE REKERE | DRECHTERWAARD 16 | ALKMAAR

 

LESSEN VOLGEN

HOE SCHRIJF JE JEZELF IN?

Je bent niet verplicht om jezelf aan te melden voor de zumbalessen maar ben je een proeflesser meld je dan vooraf aan door een mailtje, whatsapp of Facebook messenger te sturen. Dit kan naar info@zumbaalkmaar.nl | Whatsapp of bellen 06 51597403. Je kan ook het contactformulier invullen.!!!

Aanmelden leden Studio8 kaarten dit mag als je een paswoord hebt gekregen omdat je yoga of andere lessen doet bij Studio8. Om je aan te melden voor een les kun je via de online agenda een plekje reserveren.

Wil je ZUMBA-DATED blijven like ook de facebookpagina.

UITLEG ZUMBA LES


ZUMBALESSEN  LOCATIE:  DE REKERE Drechterwaard 16 te Alkmaar 

Zumba is voor iedereen die van dansen, muziek, fitness en fun houdt. Naast de zumba kun je jezelf in top shape brengen met de BBB, Borst, Buik en Billen, een toning programma voor de plekjes die meer aandacht nodig hebben. Zumba Alkmaar bestaat uit een zeer gezellige groep mensen, waar nog meer gezellige mensen bij kunnen… je bent samen op een te gekke manier je calorieën aan het verbranden!

 

UITLEG KETTLEBELL LES


BUITENLESSEN | Kettlebell sportveld Tochtwaard 

 

De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland waar het een girya wordt genoemd. De handgreep is breed genoeg om met twee handen vast te houden. Hierdoor kan het gewicht voor veel oefeningen gebruikt worden. De kettlebell is in verschillende gewichtscategorieën te krijgen. De lichtste weegt 2 kilo en de zwaarste 40 kilo. Met de juiste oefeningen kun je het gehele lichaam trainen. Met een intensieve training kun je in 20 minuten wel 400 Kcal verbranden. Daarnaast kweek je ook nog extra spiermassa. De kettlebell is de ideale manier van trainen in combinatie met een dieet om veel kilo’s aan lichaamsvet te verliezen. Total body workout waarbij 30 min voldoende is. Vanwege de korte intensiteit van deze work-out geef je je lichaam steeds een prikkel, waardoor je fitheid op verschillende niveaus snel toeneemt. Een boost voor je stofwisseling, waardoor je je de hele dag energiek voelt. Voor vrouwen is deze work-out bovendien ideaal om de hormoonhuishouding in balans te brengen en te houden. Langdurige cardiosessies maken het stresshormoon cortisol aan, waardoor je lichaam denkt dat je continu in een stresssituatie zit. Gevolg daarvan is slapeloosheid, minder energie, toename gewicht, zwak immuunsysteem et cetera. Een korte prikkel is voldoende om (snel) resultaat te behalen in combinatie met de juiste voeding en mindset.

Deze les duurt 45 min. kettlebell workout 30 min. en buikspieren 10 min. Inclusief warming up en cooling down.

Deze les is ook voor beginners! Mijn les is een soort mini bootcamp en is voor iedereen die lekker in hun vel willen zitten – Fitter willen voelen – Sterker en zelfverzekerder willen worden – afvallen en gemotiveerd blijven.