ROOSTER

STUDIO 8 ALKMAAR IS WEER OPEN!

WE GEVEN WEER BINNEN & BUITENLES !!!!!
Fijn he?! We mogen ook weer naar binnen... Op het online lesrooster staat de locatie vermeldt waar de les wordt gegeven. 

LOCATIES BUITEN:
Rekerhout | Oosterpark | Geestmerambacht  | Sportveld Tochtwaard | Oudorperpolder

LOCATIE BINNEN:
Studio8 Alkmaar | Pettemerstraat 12B Overstad | Vitaliteitscentrum Sunbreez

HOE WERKT HET?

Hieronder vindt je het volledige lesprogramma van Studio 8 Yoga en Pilates. Download het rooster door erop te klikken voor een overzicht. Wil je een les reserveren? Klik op een van de knoppen naar keuze. Door naast jouw les te klikken op “Boek nu” wordt je naar de online lesomgeving van Studio 8 gebracht. Daar kun je inloggen met de gegevens die je van ons hebt gekregen als bestaande klant of een nieuw account aanmaken. Vervolgens kun je kiezen of je voor een eenmalige les gaat of voor een strippenkaart / maandabonnement. Alle yoga en pilates lessen kunnen ook via ZOOM worden gevolgd.

PROEFLES?
Selecteer hieronder de les die je wilt volgen en maakt een nieuw account aan. Je kiest dan losse les of buitenles. Het beste is bij een proefles dat je mij even appt, mailt of belt zodat alles duidelijk is. Je moet altijd van mij een bevestigingmail/ app krijgen.

YOUTUBE ONLINE LESSEN

ABONNEER NU OP HET STUDIO 8 YOGA & PILATES YOUTUBE KANAAL
Op de  facebookpagina en/of op het reserveerrooster staan de lessen die er beschikbaar zijn. Op het Youtube kanaal kun  je een aantal lessen gratis bekijken en meedoen en welke er tegen betaling/rittenkaart beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in de online lessen die je in je eigen tijd kan beoefenen? App mij en abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal. Losse les kost 5.00 keuze uit verschillende lessen.

YOGA & MEDITATIE

GENTLE YOGA DEEL 2 t/m 10 
YIN YOGA DEEL 1, /3
YOGA FLOW | BALANCE DEEL 1. 
POWER YOGA DEEL 1. 
MEDITATIE DEEL 1. 

GRATIS LESSEN: 18 MINUTEN MEDITATIE | YOGA NIDRA LES

PILATES & FITNESS

PILATES DEEL 2 T/M 10 . GRATIS LINK
ELASTIEK BOOTY WORKOUT GRATIS 
KETTLEBELL WORKOUT GRATIS
ABS WORKOUT GRATIS
FITNESS HITT TRAINING WORKOUT PILATES DEEL 8. BETAALLINK.
PILATES BAL WORK OUT GRATIS
ZIE DEMO