ROOSTER YOGA- & PILATESLES

Studio 8 Alkmaar is weer open!!

Voortaan zijn de lessen via de studio/buiten of via zoom te volgen.

Studio8 Alkmaar is genoodzaakt om haar lessen gedeeltelijk online ( VIA ZOOM )  en op 2 locaties aan te bieden. De COVID-19 heeft voor ons allen grote gevolgen. Daarom heb ik ervoor gekozen om sommige lessen in een grotere locatie aan te bieden. Op het online lesrooster staat de locatie vermeldt waar de les wordt gegeven. 
Locatie Studio8 Hornwaard 50 Huiswaard 1.
Locatie Studio8 Pettemerstraat 12B Overstad. In Vitaliteitscentrum Sunbreez.

HOE WERKT HET?

Hieronder vindt je het volledige lesprogramma van Studio8 Yoga en Pilates. Door naast jouw les te klikken op “Boek nu” wordt je naar de online lesomgeving van Studio8  gebracht. Daar kun je inloggen met de gegevens die je van ons hebt gekregen als bestaande klant of een nieuw account aanmaken. Vervolgens kun je kiezen of je voor een eenmalige les gaat of voor een strippenkaart / maandabonnement.

PROEFLES?

Selecteer hieronder de les die je wilt volgen en maakt een nieuw account aan. Je kiest dan losse les of buitenles. Het beste is bij een proefles dat je mij even appt, mailt of belt zodat alles duidelijk is. Je moet altijd van mij een bevestigingmail/ app krijgen.

WEEKROOSTER - 28-9/ 4-10-2020

LESSEN VOLGEN YOUTUBE

ABONNEER NU OP HET STUDIO 8 YOGA & PILATES YOUTUBE KANAAL | . Op de  facebookpagina en/of op het reserveerrooster staan de lessen die er beschikbaar zijn. Op het Youtube kanaal kun  je een aantal lessen gratis bekijken en meedoen en welke er tegen betaling/rittenkaart beschikbaar zijn.


YOGA & MEDITATIE

Ben je geinteresseerd in online lessen die je in je eigen tijd kan beoefenen app mij en abonneer je je op mijn Youtubekanaal.

Losse les kost 5.00 Keuze uit verschillende lessen : 

GENTLE YOGA DEEL 2 t/m 10 
YIN YOGA DEEL 1, /3
YOGA FLOW | BALANCE DEEL 1. 
POWER YOGA DEEL 1. 
MEDITATIE DEEL 1. 

GRATIS LESSEN

18 MINUTEN MEDITATIE | YOGA NIDRA LES

PILATES & FITNESS

PILATES DEEL 2 T/M 10 . GRATIS LINK 

ELASTIEK BOOTY WORKOUT GRATIS 
KETTLEBELL WORKOUT GRATIS

ABS WORKOUT GRATIS 

FITNESS HITT TRAINING WORKOUT PILATES DEEL 8. BETAALLINK.
PILATES BAL WORK OUT GRATIS

ZIE DEMO