Personal Training

Persoonlijke aandacht en Personal training
Ik kan jou begeleiden naar een gezondere leefstijl met oa: voedingsadvies, trainingschema’s ( geen boxing ) en het coaching traject.

Mijn specialiteit : Back in shape na de zwangerschap (fysiek en mentaal) en tijdens zwangerschap veilige manier trainen. Of juist getonend worden meer buikspieren of rug ?

Na je zwangerschap wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer in vorm zijn. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wereldwijd hebben vrouwen veel moeite om na hun zwangerschap het ‘baby vet’ er weer af te krijgen. Hier zijn heel veel redenen voor zoals gebrek aan tijd, vermoeidheid en niet weten hoe je nu het beste kunt beginnen. Meteen 10 kilometer gaan hardlopen of zwaar aan de gewichten hangen is niet verstandig vlak na de zwangerschap. Geef je borstvoeding? In dat geval zijn er nog een paar factoren waarop je dient te letten. Toch loont het zeker om na je bevalling weer snel de sportschoenen aan te trekken. Hoe je het beste het sporten kunt opbouwen en (niet geheel onbelangrijk) hoe je dat kunt inpassen in je nieuwe leven met kindje kun je bespreken en inplannen met mij als ervaring deskundige kan ik jou hierbij helpen.

Tevens ben ik Functioneel trainer en zorg ik voor figuurcorrectie. Ik kan je voedingsadvies geven maar ben geen dietiste.

Is dit wat voor jou en evt een ( sportmaatje ) stuur mij een mailtje dan maken we een vrijblijvende afspraak.

prijzen per uur 25,00 ( indien je 3 mnd afneemt )
3 mnd personal training 1 uur x in de week incl. voedingsadvies en begeleiding ( dit kan een buiten of binnen training zijn )

Tevens is het mogelijk om 1 op 1 pilates / yoga te krijgen dit kost 45,00 per uur.