YOGADOCENTE WENDY SLOF

WIE GEEFT DE YOGA LES BIJ STUDIO8?

Mijn naam is Wendy Slof, 46 jaar getrouwd en moeder van 2 kleine kinderen. Sporten is mijn lust en mijn leven. Vanaf mijn 4de jaar stond ballet en turnen centraal en later vanaf mijn 20ste heb ik tot mijn 37ste professioneel gedanst. Omdat dit werk veel reis- en nachtwerk betrof was dit een aanslag op mijn lijf dus ging ik ernaast veel sporten in combinatie met lesgeven. Dit werd eerst Streetdance daarna stroomde ik in 2002 de fitness wereld in en maakte ik kennis met Les Mills en Yoga - Pilates en Zumba. Ik heb vele workshops en opleidingen gevolgd zoals Aalo allround fitness ( aerobic, steps, body en mind, power yoga  ) instructeur, Les Mills Bodybalance, Shbam, Bodyjam, Mat training Pilates certificate en Pilates Perfect, Personal Training cursus Fitness First, Piloxing, Peuter en Kleuteryoga opleiding EigenWijze en Zwangerschapsbegeleiding, 200 uur Yin-opleiding. ect.

Na mijn 2 zwangerschappen kwam ik erachter dat ik diatase heb opgelopen dwz dat mijn rechte buikspieren helaas niet meer helemaal naar mekaar zijn teruggegroeid waardoor het soms lijkt alsof je 3 mnd zwanger bent. Gelukkig doordat ik pilates en yoga geef kan ik mijn houding corrigeren en mijn buik- en rugspieren onderhouden.
Me time vind ik terug in de Yoga. Door zoveel moeten in het leven vind ik het heerlijk te verdwijnen in de Yoga of Meditatie namelijk de tijd voor mezelf en naar de basis van het leven het ademen.

Ik heb bij verschillende sportscholen in Alkmaar en omgeving full-en partime als zzp-er lesgegeven, oa. Fitness First, Bodyaction Schagen, Dynamic Fit, My Healthclub Heerhugowaard, Victorie Plaza, BigGym enz. Mijn droom een eigen studio openen met trainingen die mij voldoening geven, werken met kleinschalige groepen en het geven van persoonlijke trainingen. Persoonlijke aandacht is bij mij een pre en is soms echt nodig om net die aanpassing of correctie in een houding of stretch te voelen of te ervaren.

Ik werk graag met kinderen heb voorheen veel streetdance gegeven vanaf 2015 geef ik met veel plezier Kinderyoga. Ik heb een gedeelte van mijn woonhuis verbouwd tot een studio ( waardoor de drempel misschien wat lager wordt om te komen sporten. )  Vanaf maart 2018 ben ik de trotse eigenares van mijn STUDIO 8.

Vanaf oktober 2020 ga ik verhuizen met mijn Studio 8 naar een grotere locatie Pettemerstraat 12b te Alkmaar ( tegenover Hal25 ) Ik zal de kleine studio op de Hornwaard alleen nog gebruiken voor de maandagavond 18.00 Pilates en voor de vrijdagochtend 11.00 Yin Yoga de resterende uren wordt op de nieuwe grotere locatie lesgegeven. Je kan in het lesrooster de locatie vinden waar alle lessen worden gegeven.

 

Ik hoop je snel te zien in mijn STUDIO 8... Wendy