TARIEVEN & VOORWAARDEN

Studio 8 Alkmaar Yoga en Pilates maakt gebruik van Trainin. Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement/ les of kaart af en heb je alles zelf direct online inzichtelijk. Via Trainin plan je de lessen die je wilt volgen zodat je gegarandeerd een plekje hebt en wij weten dat je komt.Boek of betaal je les en dan ontvang je via Trainin een e-mail met daarin een link om je eigen persoonlijke account te activeren. Klik op de link en kies een wachtwoord wat je goed kan onthouden. Na het activeren van je account op Trainin kom je voor het eerst in je eigen persoonlijke account. Hier vind je onder andere een overzicht van het lesrooster, jouw lopende abonnement en/of strippenkaarten.
Installeren van de app op jouw telefoon of tablet: Wanneer je op de website van Trainin bent ingelogd is het mogelijk om middels het ‘toevoegen aan beginscherm’ een app te creëren. Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord wat je zojuist gekozen hebt. Bij veranderingen van abonnement of lessen je kunt heel makkelijk met de docent Wendy communiceren bij berichten in de app.
Zie hieronder de verschillende kaart/abonnementen

 

PERSONAL TRAINING

Afhankelijk van de les en de tijdsduur is het ook mogelijk om een 1 op 1 training aan te vragen. Hierbij wordt d.m.v. een intake gesprek een training op maat gepland. Vraag hiervoor naar de voorwaarden, stuur een mailtje of een app.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Overmaken kan natuurlijk ook vermeldt naam, kaart of abonnement naar NL11 INGB 0003910086 tav Studio8 of ik kan je een betaalverzoek sturen naar je email of telefoon.  Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door. Als je een 'proeflesser' bent kun je dit het beste via de whatsapp doen of stuur een mail. Bij geen response altijd even bellen, dit kan uitsluitend tijdens kantooruren. Studio8 Kadokaarten kunnen vanaf nu online besteld worden, zie de webshop>>. Ruim 2 uur van te voren dien je jezelf af te melden, dit geldt ook voor een proefles, als je jezelf niet afmeldt of je zegt te laat af, wordt er een rit of een les doorberekend. (m.u.v. geldige omstandigheden). Vanwege beperkte ruimte reserveert Studio 8 Alkmaar een plekje voor de deelnemer. Indien de lessen vol zitten en je wilt graag meedoen stuur dan even een whatsapp, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Let op! Je kunt 30 min voor aanvang geappt worden. Bij de zumbalessen is dit niet verplicht!

Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven buiten de zaal in de hal of op daarvoor stoel of bankje of locker.

Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken. Draag gemakkelijke kleding en neem een vest/trui en sokken mee voor de eindontspanning. Er zijn natuurlijk ook dekens en kussens aanwezig, zelf meenemen mag natuurlijk ook. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten kan geen restitutie worden verleend. De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte of een blessure kan de rittenkaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Studio 8 Alkmaar en met een doktersverklaring. Studio 8 Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.