TARIEVEN & VOORWAARDEN

WE MOGEN WEER NAAR BINNEN !!!
De binnenlessen zijn op het nieuwe adres Locatie Studio 8 Pettemerstraat 12B Overstad. In Vitaliteitscentrum Sunbreez. . Op het online lesrooster staat de locatie vermeldt waar de les wordt gegeven.
SOMMIGE LESSEN WORDEN BUITEN GEGEVEN. O.A. STRAND YOGA EN YOGA IN HET PARK 

Bij Studio 8 Yoga & Pilates Alkmaar heb je verschillende mogelijkheden om aan een les deel te nemen. Je kunt een losse les boeken en/of je kunt een rittenkaart kopen. Zie hieronder de betaalmogelijkheden en de regels/voorwaarden. Geen inschrijvingsgeld! 

 

 

LET OP! HIERONDER STAAN DE REGULIEREN PRIJZEN!


RITTENKAART ALLE LESSEN

6x RITTENKAART 55,00
10x RITTENKAART 75,00 (alle LESSEN)
15x RITTENKAART 95,00 (alle LESSEN)

MAANDKAART

ZUMBA MAANDKAART 24,50 Nu actie ( kettlebell/pound/zumba )
MAANDKAART ALLIN 44,50
MAANDKAART Yoga 34,50
MAANDKAART Pilates 34,50
KETTLEBEL /BOOTCAMP MAANDKAART 24,50
Circuit MAANDKAART 45,00

LOSSE LES OF PROEFLES

1x KETTLEBEL LES 7,50 

1x LOSSE LES Yoga / Pilates  10,00 

1x ZUMBA les 7.50 ( PROEFLES 5,00 ) 

1x POUND Rock star FIT 7.50

 

 

 

YOGA KADOKAARTEN

5 RITTEN KADOKAART 50,- ALL IN
3 RITTEN KADOKAART 27,50  ALL IN
PERSONAL YOGA KADOKAART 45,-
Duurt 60 min.  Yoga naar keuze.
PERSONAL TRAINING KADOKAART 35,-
Duurt 60 min. goed voor 1x les

PERSONAL LES | WORKSHOPS

PERSONAL TRAINING | Afhankelijk van de les en de tijdsduur is het ook mogelijk om een 1 op 1 training aan te vragen. Hierbij wordt d.m.v. een intake gesprek een training op maat gepland. (vraag hiervoor naar de voorwaarden)

PERSONAL YOGA | Yogales buiten 1 op 1. Deze les duurt ongeveer 80 tot 90 min. vanaf 45,00 euro p.p. (of in klein groepsverband, lager tarief)

CURSUS & WORKSHOPS/EVENTS
29 AUGUSTUS CHAKRA /VOEDING DAG RETRAITE DAG zit vol.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Overmaken naar NL11 INGB 0003910086 tav Yam Dance Alkmaar. Je kan ook met ‘TIKKIE’ betalen. Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door. Je krijgt nadat je hebt betaald een wachtwoord voor de online agenda. Wil je meedoen aan een les geef je op via het lesrooster in de online agenda. Als je een 'proeflesser' bent kun je dit het beste via de whatsapp doen of stuur een mail. Bij geen response altijd even bellen, dit kan uitsluitend tijdens kantooruren. Studio8 Kadokaarten kunnen vanaf nu online besteld worden, zie de webshop>>.

AFZEGGEN

Ruim 2 uur van te voren dien je jezelf af te melden, dit geldt ook voor een proefles, als je jezelf niet afmeldt of je zegt te laat af, wordt er een rit of een les doorberekend. (m.u.v. geldige omstandigheden). Vanwege beperkte ruimte reserveert Studio 8 Alkmaar een plekje voor de deelnemer. Indien de lessen vol zitten en je wilt graag meedoen stuur dan even een whatsapp, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Let op! Je kunt 30 min voor aanvang geappt worden. Bij de zumbalessen is dit niet verplicht!

ALGEMEEN

Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven buiten de zaal in de hal of op daarvoor stoel of bankje.

REGELS

Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken. Draag gemakkelijke kleding en neem een vest/trui en sokken mee voor de eindontspanning. Er zijn natuurlijk ook dekens en kussens aanwezig, zelf meenemen mag natuurlijk ook. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten kan geen restitutie worden verleend. De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte of een blessure kan de rittenkaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Studio 8 Alkmaar en met een doktersverklaring. Studio 8 Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.

Cookies: Studio 8 Alkmaar verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie en informatie doeleinden. Studio 8 Alkmaar  gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en neem daarbij het bepaalde in de Wet AVG in acht. Is je kaart vol of verlopen en je wilt niet meer met de lessen meedoen dan waardeert Studio 8 Alkmaar het als je dit via de mail of Whatsapp mededeelt, dit vanwege de beperkte ruimte maar ook om de persoonlijke sfeer van Studio 8 Alkmaar (gèèn sportschool taferelen).