TARIEVEN & VOORWAARDEN

LESAANBOD 01-04 | 30-06

 
Studio 8 Alkmaar is genoodzaakt om haar lessen Gedeeltelijk online / buiten aan te bieden. De COVID-19 heeft voor ons allen grote gevolgen. Ik, als zelfstandig ondernemer vind het heel fijn om met jullie de yoga en pilates lessen online / BUITEN ( park of strand ) voort te zetten, zeker in deze onzekere tijden. Mijn dank is daarom groot!
DE ONLINE LESSEN ZIJN EEN HALVE RIT VAN JE RITTENKAART OF 5 EURO PER LOSSE LES.
BUITENLESSEN ZIJN 1 RIT VAN JE RITTENKAART OF TUSSEN DE 7,50 EURO EN 10,00 EURO
HOE WERKT HET?
Stuur mij een appje 0651597403 of mailtje welke les je wilt ontvangen, vervolgens stuur ik je de link naar de les en een tikkie of we strepen een halve rit af.

Bij Studio 8 Yoga & Pilates Alkmaar heb je verschillende mogelijkheden om aan een les deel te nemen. Je kunt een losse les boeken en/of je kunt een rittenkaart kopen. Zie hieronder de betaalmogelijkheden en de regels/voorwaarden. Geen inschrijvingsgeld of abonnementen.

LET OP! HIERONDER STAAN DE REGULIEREN PRIJZEN!


RITTENKAART ALLE LESSEN

KADOBON 3X RITTENKAART 26,50
6x RITTENKAART 50,00
10x RITTENKAART 75,00

RITTENKAART KETTLEBELL

10x RITTENKAART 50,00
(deze is 3 mnd geldig)
1x LOSSE LES 6,50

RITTENKAART ZUMBA INCL*

* INCLUSIEF KETTLEBELL LESSEN
MAANDKAART 24,50
10x RITTENKAART 75,00

LOSSE LESSEN | PROEF LESSEN

1x PROEFLES 7,50
1x PROEFLES ZUMBA gratis 
1x LOSSE LES 10,00

PERSONAL TRAINING

Afhankelijk van de les en de tijdsduur is het ook mogelijk om een 1 op 1 training aan te vragen. Hierbij wordt d.m.v. een intake gesprek een training op maat gepland. (vraag hiervoor naar de voorwaarden)

YOGA 1  OP 1

YOGALES BUITEN 1 OP 1

les duurt ongeveer 80 -90 min 45,00 euro. ( of klein groepsverband )

CURSUS & WORKSHOPS/EVENTS

Nog niet ingepland maar wel gepland is de 6-weekse cursus zwangerschapsyoga. Binnen kort hierover meer informatie.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Overmaken naar NL11 INGB 0003910086 tav Yam Dance Alkmaar. Je kan ook met ‘TIKKIE’ betalen. Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door. Je krijgt nadat je hebt betaald een wachtwoord voor de online agenda. Wil je meedoen aan een les geef je op via het lesrooster in de online agenda. Als je een 'proeflesser' bent kun je dit het beste via de whatsapp doen of stuur een mail. Bij geen response altijd even bellen, dit kan uitsluitend tijdens kantooruren.

AFZEGGEN

Ruim 2 uur van te voren dien je jezelf af te melden, dit geldt ook voor een proefles, als je jezelf niet afmeldt of je zegt te laat af, wordt er een rit of een les doorberekend. (m.u.v. geldige omstandigheden). Vanwege beperkte ruimte reserveert Studio 8 Alkmaar een plekje voor de deelnemer. Indien de lessen vol zitten en je wilt graag meedoen stuur dan even een whatsapp, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Let op! Je kunt 30 min voor aanvang geappt worden. Bij de zumbalessen is dit niet verplicht!

ALGEMEEN

Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven buiten de zaal in de hal of op daarvoor stoel of bankje.

REGELS

Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken. Draag gemakkelijke kleding en neem een vest/trui en sokken mee voor de eindontspanning. Er zijn natuurlijk ook dekens en kussens aanwezig, zelf meenemen mag natuurlijk ook. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Studio 8 Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten kan geen restitutie worden verleend. De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte of een blessure kan de rittenkaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Studio 8 Alkmaar en met een doktersverklaring. Studio 8 Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.

Cookies: Studio 8 Alkmaar verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie en informatie doeleinden. Studio 8 Alkmaar  gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en neem daarbij het bepaalde in de Wet AVG in acht. Is je kaart vol of verlopen en je wilt niet meer met de lessen meedoen dan waardeert Studio 8 Alkmaar het als je dit via de mail of Whatsapp mededeelt, dit vanwege de beperkte ruimte maar ook om de persoonlijke sfeer van Studio 8 Alkmaar (gèèn sportschool taferelen).