YOGA, PILATES, FITNESS & ZUMBA

STUDIO 8 ALKMAAR IS WEER OPEN!

WE GEVEN WEER BINNEN & BUITENLES !!!!!
Fijn he?! We mogen ook weer naar binnen... Op het online lesrooster staat de locatie vermeldt waar de les wordt gegeven. 

LOCATIES BUITEN:
Strand | Sportveld Tochtwaard | Oudorperpolder

LOCATIE BINNEN:
Locatie Spiegelzaal Hoornsevaart Huiswaard 1 | De Eenhoorn Verdronknoord 44 | Gymzaal Slochterwaard 182 / 183 Huiswaard 2

HOE WERKT HET?

Via deze link kom je op het volledige lesprogramma van Studio 8 Allround training. Wil je een les reserveren? Klik dan op de les naar keuze, de rest volgt vanzelf, lekker makkelijk... Je automatisch gelinkt naart de app van Studio 8. Als je voor het eerst wil boeken, maak dan je account aan en daarna kies je voor de kaart of les of abonnement. Met een account kun je je lessen reserveren tot aangegeven datum of wanneer je kaart of abonnement afloopt.

PROEFLES?
Maak een account aan en klik op de proefles, dit is eenmalig 7,50 daarna zijn de losse lessen 10,-. Het beste bij een proefles is dat je mij even appt, mailt of belt zodat alles duidelijk is. Je krijgt altijd een bevestigingsmail of app... Boek nu je proefles>>

ABONNEER NU OP HET STUDIO 8 YOGA & PILATES YOUTUBE KANAAL

Op de  facebookpagina en/of op het reserveerrooster staan de lessen die er beschikbaar zijn. Op het Youtube kanaal kun  je een aantal lessen gratis bekijken en meedoen en welke er tegen betaling/rittenkaart beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in de online lessen die je in je eigen tijd kan beoefenen? App mij en abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal. Losse les kost 5.00 keuze uit verschillende lessen.

YOGA & MEDITATIE

GENTLE YOGA DEEL 2 t/m 10 
YIN YOGA DEEL 1, /3
YOGA FLOW | BALANCE DEEL 1. 
POWER YOGA DEEL 1. 
MEDITATIE DEEL 1. 

GRATIS LESSEN: 18 MINUTEN MEDITATIE | YOGA NIDRA LES

PILATES & FITNESS

PILATES DEEL 2 T/M 10 . GRATIS LINK
ELASTIEK BOOTY WORKOUT GRATIS 
KETTLEBELL WORKOUT GRATIS
ABS WORKOUT GRATIS
FITNESS HITT TRAINING WORKOUT PILATES DEEL 8. BETAALLINK.
PILATES BAL WORK OUT GRATIS
ZIE DEMO